Home / hilarische klucht opa in de kreukels door plankenkoorts nieuwleusen

hilarische klucht opa in de kreukels door plankenkoorts nieuwleusen

Het stuk gaat over de  familie Snijders die met vijf mensen onder één dak op de boerderij wonen: De verkwistende opa (Marcel Brasjen), de breiende vergeetachtige oma (Hanneke Borger), boer Henduk (Henri Brinkman) en zijn gierige vrouw Martha (Ciska Beltman) en dochter Sylvia (Miranda Huisman). Opa wil met oma in de zijspan naar Italië om hun 50-jarig huwelijk te vieren. Maar er gebeurt een ongeluk met de motor. Het slechte in de mens komt boven nu de aanstaande erfenis van Opa moet worden verdeeld. Opvallend is het schitterende decor waarin het stuk zich afspeelt.

Na een gastoptreden in Witharen treedt Plankenkoorts Nieuwleusen 3, 4 en 11 februari op in Het Witte Peerd in Nieuwleusen. De kaarten hiervoor zijn te bestellen via www.plankenkoortsnieuwleusen.nl, bij Bloemisterij Stegerman (0529-483171) of Beltman’s Woodworks (0529-480048).

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.