Home / henk huzen 50 jaar lid van nkv nieuwleusen

henk huzen 50 jaar lid van nkv nieuwleusen

Dat werd afgelopen maandag bij de nieuwjaarsborrel gevierd; Henk werd in het zonnetje gezet. Door voorzitter Nijkamp is er een mooie oorkonde uitgereikt en heeft Henk een gouden dasspeld en ook een oorkonde ontvangen van de landelijke bond de KLN.

Henk is ooit begonnen met Vlaamse Reuzen fokken in de kleur wit het grootste konijnenras en op dit moment heeft Henk Pool Blauwoog en dat is het kleinste ras. Verder heeft hij geen enkele NKV-show overgeslagen.

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.