gvn turnster naima veijer kampioen van overijssel

  Bij de Pupil 1 ging het meteen goed van start, een grote groep jonge turnsters,  die deze dag allemaal de wedstrijd van het seizoen draaiden. Ze zaten goed in de wedstrijden en wisten prima resultaten neer te zetten.

  Waarbij Naima Veijer er absoluut boven uit sprong, ze wist met uitstekend turnen de jury te imponeren en pakte bij de prijsuitreiking de 1 ste plaats en Overijssels kampioen.

  De eerst volgende was Elize Vedder met een 11 de plaats, Meike van den Bergh 18 de en Claudia Velthuijsen 19 de.

  Ook de turnsters van de Pupil 2 wisten wat hun te doen stond, de tegenstand was zekere groot,  maar de meiden wisten zich goed staande te houden. Fleur Apeldoorn werd 9 de, Esmee Stege 10 de, en Ilse Vreeburg 15 de. De andere dames eindigden in de middenmoot.  Bij de Jeugd 2 turnden Kyra Stege en Sophie Kappert een goede degelijke wedstrijd. Kyra werd 8 ste en Sophie 12 de.

  De junioren moesten dit keer in de ochtend al turnen, maar de afgelopen weken was er goed getraind en dat was terug te zien. Zo werd Madelief Logtenberg 6 de, Sterre Bartels 9 de, Myrthe Brekveld 10 de, Ilse Vink 11 de, en Lise Laman 14 de.

  Als laatste deze dag waren de senioren aan de beurt. De uitslagen waren de laatste wedstrijden erg wisselend maar de dames wilden deze wedstrijd toch aangrijpen om een goed resultaat neer te zetten.

  Ze hadden er zin in en het lukte allemaal prima. Carlijn Beernink 11 de, Erika Boersma 12 de Naomi Slager 20 ste en Julia Vasse 23 ste.

  Na alle prijsuitreikingen werd tevens bekend wie er door zouden gaan naar de volgende ronde. De resultaten van de drie wedstrijden worden bij elkaar opgeteld waarbij de het resultaat van de minste wedstrijd komt te vervallen. Zo hou je de 2 hoogste cijfers over.

  De verwachtingen waren gespannen bij de turn selectie van GVN en gelukkig waren de uitslagen prima.

  Door naar de Districtsfinales op 11 februari in Hengelo zijn:

  Pupil 1: Naima Veijer, Elize Vedder.

  Pupil 2: Fleur Apeldoorn en Esmee Stege.

  Junior: Madelief Logtenberg en Sterre Bartels

  Senior: Julia Vasse, Carlijn Beernink en Erika Boersma

  Waarbij er nog 2 turnsters extra doorgaan,  omdat die als eerste reserve stonden, de namen van die twee worden komende week bekend.

  Dus minimaal 9 en maximaal 11 turnsters van GVN gaan door,  een uistekend resultaat.

  Volgende week zaterdag 28 januari zal een ander deel van de turnselectie naar Emmeloord afreizen voor hun eerste wedstrijd in de 4 de Divisie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.