groentemarktkraam jan antonissen al jaren een begrip

  Jan was één van de eersten in de regio die een uitgebreid assortiment rauwkost en panklare groente in zijn kraam verkocht. Hij zag ook al vroeg in dat een mobiel pinapparaat geen foute investering was.

  Door de jaren heen zijn de mensen bewuster gaan eten. Men wil weten wat men eet en waar het vandaan komt.

  Ook duurzaamheid heeft hij hoog in het vaandel staan. Hij betrekt zijn handelswaar, indien mogelijk, van tuinders dicht in de buurt. Voor kas en vollegrond groentes heeft hij – via zijn leverancier – contacten met tuinders uit de Koekoek (IJsselmuiden) en het Vechtdal.
  De appels en peren koopt hij in de IJsselstreek en bij Piet Verhage in Luttelgeest. Hij kiest voor producten welke milieubewust geteeld worden. Dat wil zeggen, zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Een veilig gevoel in deze tijd. Dit wordt zeer gewaardeerd door zijn vaste klantenkring die door hem en zijn rechterhand Barrie worden bediend.

  Nog steeds krijgt hij nieuwe klanten, die het in de supermarkt niet meer kunnen vinden. Mensen kiezen  steeds meer bewust voor een gezonder eetpatroon en kiezen daarom voor de natuurproducten van Jan.

  Om het jaar goed te beginnen heeft hij enkele scherpe aanbiedingen, zie hiervoor de advertentie elders in deze krant

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.