gezellige vakantievoorpret tijdens ommer kampeerdagen

  De recreatie-ondernemers in de omgeving en promotors van het Vechtdal hebben hun stands opgebouwd in de grote showroom van Bravo Vouwwagenwereld in Ommen. Organisatoren Robin en Jolanda Brakel zijn hebben er weer heel veel zin in: “Het lijkt wel of de Ommer Kampeerdagen ieder jaar gezelliger worden.”

  In de showroom hebben ze ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. “Dat is gemoedelijk, laagdrempelig en bovendien is de toegang gratis. We merken dat veel bezoekers deze presentaties en demonstraties aangenaam vinden. We kunnen nu al beloven dat er tijdens de negende editie weer veel te genieten valt.”

  Gratis vakantie
  Voor de bezoekers is er een extra verrassing. Middels een leuke puzzel maken ze namelijk kans op het winnen van een 14-daagse vakantie bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting.

  Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers en kampeeraccessoires. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met campings uit de omgeving en heerlijke streekproducten uit het mooie Vechtdal. Ook zijn er demonstraties op de Cobb barbeque door een professionele kok.

  Het evenement is afgestemd op de hele familie. Op het gezellige terras is het goed toeven. Voor de kinderen is er een echte bioscoop, een schminkartiest en een kleurwedstrijd met prijzen voor een speelparadijs. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis.

  Wanneer: 28 en 29 januari 2013
  Waar: showroom Bravo Vouwwagenwereld, Haarsweg 87-89 – 7731 HJ Ommen

  Openingstijden:
  Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
  Zondag: 11.00 tot 16.00 uur

  Entree: gratis

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.