gala avond brengt sprokkelaars nieuwe prins

  Tijdens de gala-avond wordt de ‘Sprokkelaar van het Jaar’ bekend gemaakt en nemen we afscheid van Prins Ronnie de Eerste. Natuurlijk hoort daar ook de bekendmaking van de nieuwe Prins van de Sprokkelaars bij. Wie wordt de Prins der Sprokkelaars in 2017?

  Tijdens deze avond is er livemuziek van The Euros en natuurlijk volgt er een optreden van de Sprokkelaars met het Sprokkellied 5.5. Het belooft weer een geweldig feest te worden en een fantastische start van het carnavalsseizoen.

  Kom zaterdag 4 februari naar Residentie Reimink en maak het mee. De zaal gaat open om 20.00 uur, het programma begint om 20.30 uur.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.