Home / fusiebestuur lto vechtdal presenteert zich

fusiebestuur lto vechtdal presenteert zich

De avond werd geopend door de nieuwe regio voorzitter Gerrie kleene uit Balkbrug. Zij moedigde de leden aan om altijd trots te zijn, respect te hebben. Eenheid uit te stralen als sector maar ook vooral, vertel je verhaal als boer aan je omgeving. Waar ben je mee bezig, wat doe je en waarom is jou beroep zo belangrijk voor de Nederlandse burger. 

Verdere sprekers waren Jacob Bartelds (voorzitter LTO district noord) en Landelijk voorzitter Marc Calon. Beide heren zijn net als de rest van de nieuwe bestuurders in het Vechtdal per 1 januari nieuw binnen de organisatie van LTO aangetreden.

 [youtube url=”//www.youtube.com/shared?ci=fxOhlErYKqo”]

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.