Home / expositie zeven kunstenaars in pop up galerie kerkstraat

expositie zeven kunstenaars in pop up galerie kerkstraat

De komende twee maanden zal er werk te zien zijn van kunstenaars Tonnie Spruijt-Kroes (Ommen), Willem van Doorn (Dedemsvaart), Wessel Rozema (Ommen ),  Ingeborg Honer van Viltatelier Bodyflower (Witharen), keramiste Thea Dijkema (Witharen) Betty te Velde (Ommen) en Ronald Kuilder (Linde).

De expositie is op een zeer creatieve wijze ingericht door Jeroen Bijl en Babette Duinkerken, en is zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Het werk van deze kunstenaars hangt  tot en met eind februari in de Kerkstraat 7 te Ommen. U bent van harte welkom op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Er is altijd een van de kunstenaars aanwezig. www.vechtdalkunsten.nl

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.