erepenning voor uitzonderlijke ommenaar jan veurink

  Jan Veurink zette zich, na jarenlange inzet voor onderwijs en het gemeentebestuur, de laatste jaren in voor de Vereniging Ommerschans, Vechtdal Leeft TV en de theatergroep De Firma. Hij deed dit met formidabele inzet, eerlijk en betrokken.

  Uitzonderlijk
  Burgemeester Mark Boumans: “Jan Veurink heeft zich met hart en ziel ingezet voor Ommen. Hij weet mensen te verenigen en draagvlak te creëren, of het nu gaat om politiek, onderwijs of cultuur. Mede dankzij de inzet van Jan zijn de Koloniën van Weldadigheid officieel voorgedragen voor de Unesco Werelderfgoedlijst.”

  Ook aan de traditionele kerstviering met levende kerststal in Arriën, draagt Jan zijn steentje bij. “De verdiensten van Jan voor de samenleving van Ommen zijn dan ook uitzonderlijk te noemen”, aldus Boumans. “Het is mij dan ook een groot genoegen om Jan Veurink namens het college van de gemeente Ommen de erepenning van de stad Ommen toe te kennen.”

  De uitreiking vond privé-kring plaats.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.