Home / dommerdieck wint return overtuigend van sim

dommerdieck wint return overtuigend van sim

In de aanval stonden Esther van Dijken, Gerja Eijkenaar, Jasper en Robert Batterink. In de verdediging Astrid Aalbers, Nienke Rijkeboer, Stefan van Veldhuizen en Roel Kikkert.

Er stond een gemotiveerd team van d’Ommerdieck in het veld, dat zorgde voor een spectaculair begin. In drie minuten tijd stond d’Ommerdieck voor met 4-0. Alle schoten waren gelijk raak!

Daarna wist SIM raak te schieten. Na een kwartier was de stand 7-3. D’Ommerdieck zette goede aanvallen op en wist de score uit te bouwen tot de ruststand 13-5. 

Na rust werd er gewisseld. Agnes Compagner en Martin Alteveer kwamen in het veld voor Esther van Dijken en Robert Batterink.

Astrid Aalbers schoot raak 14-5, daarna kwam SIM terug tot 14-7. Agnes Compagner schoot ook raak 15-7. SIM kwam terug tot 15-9. Ondertussen was er een heer van SIM zo gefrusteerd geraakt, dat hij een gele kaart van scheidsrechter van Veldhuizen kreeg.

D’Ommerdieck bleef zich op het spel concentreren en schoot daarna nog zeven maal raak.

De eindstand was 22-11. Doelpuntenmakers : Astrid Aalbers 5x, Martin Alteveer 3x, Roel Kikkert 3x Jasper Batterink 2x, Robert Batterink 2x, Gerja Eijkenaar 2x, Agnes Compagner 2x, Nienke Rijkeboer, Stefan van Veldhuizen en Esther van Dijken allen 1x.

Zaterdag 28 januari speelt d’Ommerdieck  in sporthal de Schakel om 11.15 uur tegen de Eemvogels uit Soest. De Eemvogels staat op de tweede plaats en d’Ommerdieck op de vijfde plaats.

Lees ook

Boek van de Week: ‘Het verbrande huis’

Bodil bezoekt, ze is dan zes, in 1970 samen met haar ouders en broertje voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.