Home / dommerdieck verliest van de eemvogels

dommerdieck verliest van de eemvogels

Het begin was voor d´Ommerdieck Martin Alteveer verzilverde een strafworp 1- 0. Daarna liep het zuiver schietende de Eemvogels uit tot 1-6. Robert Batterink scoorde het tweede doelpunt voor d’Ommerdieck. 2-6. Martin Alteveer schoot weer een strafworp raak 3-7. De ruststand was 3-9.

Na rust kwam Esther van Dijken in het veld voor Miranda Huzen. Ook in de tweede helft had d’Ommerdieck veel moeite om te scoren. Bij de stand 3-13 werd er gewisseld: Roel Kikkert kwam in het veld voor Stefan van Veldhuizen.

Met nog een kwartier op de klok was de stand 3-17. Agnes Compagner schoot raak uit een vrije bal 4-17. Roel Kikkert maakte het laatste doelpunt voor d’Ommerdieck 5-19.

De eindstand was 5-22. Doelpuntenmakers: Martin Alteveer 2x, Robert Batterink, Agnes Compagner en Roel Kikkert.

De Eemvogels staan nog steeds op de tweede plaats en d’Ommerdieck is gezakt naar de zesde plaats. Zaterdag 4 februari speelt d’Ommerdieck in Bussum tegen nummer vijf DOC. De aanvang van de wedstrijd is 17.00 uur.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.