d66 dalfsen houdt weer valentijnsaktie

  Voor de Valentijnsaktie 2017 willen we de inwoners van de gemeente Dalfsen opnieuw uitnodigen een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan te melden voor de Valentijstaart die op dinsdag 14 februari 2017 zal worden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

  Om in aanmerking te komen voor de Valentijnstaart is het van belang dat de vrijwilliger of de organisatie van vrijwilligers een belangrijke bijdrage levert aan het maatschappelijk of sociaal welzijn van de inwoners in de gemeente Dalfsen.

  Opgave voor deze nominatie kan per email d66valentijn@kpnmail.nl gestuurd worden naar de fractie van D66 Dalfsen onder vermelding van de vrijwilliger, de organisatie en waarom u van mening bent dat deze organisatie de Valentijnstaart moet krijgen. De inzendingen moeten wel voor 1 februari 2016 binnen zijn.

  De fractie van D66 is benieuwd naar de inzendingen en zal daar een weloverwogen keuze uit maken. De uitslag zal op 14 februari bekend worden gemaakt.

  Stuur uw nominatie naar d66valentijn@kpnmail.nl of Hammerweg 5 – 7722HW Dalfsen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.