Home / clubkascampagne sv dalfsen en asc62 gaan voor tribune

clubkascampagne sv dalfsen en asc62 gaan voor tribune

Sportpark Gerner is sinds jaar en dag het onderkomen van voetbalverenigingen SV Dalfsen en ASC’62. Het complex is van alle gemakken voorzien: twee sfeervolle clubgebouwen, twee strakke kunstgrasmatten, een schitterend hoofdveld, een handbalveldje, een meersportenplein, gloednieuwe kleedkamers. Een tribune ontbreekt echter nog altijd. Om Sportpark Gerner echt compleet te maken, gaan SV Dalfsen en ASC’62 daar dit jaar verandering in te brengen!

Met de komst van een tribune bij het hoofdveld krijgt Sportpark Gerner echt de uitstraling die het verdient. Bovendien biedt het de toeschouwers de mogelijkheid om comfortabel te genieten van de thuiswedstrijden van ASC’62 en SV Dalfsen, ook als de weersomstandigheden niet optimaal zijn.

Rabobank Clubkas Campagne
De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen of stichtingen een steuntje in de rug te geven. De Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt 150.000 euro beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende verenigingen. Niet de bank, maar de leden bepalen op deze manier welke vereniging of stichting een financiële bijdrage verdient voor het realiseren van het clubdoel. Rekeninghouders van de Rabobank kunnen zich hier aanmelden als lid van de Rabobank.

Wie zich voor 1 februari 2017 aanmeldt als lid van de Rabobank, mag vijf stemmen verdelen onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan van 1 tot en met 17 maart en per club mag je maximaal twee stemmen uitbrengen. SV Dalfsen en ASC’62 roepen iedereen op om twee stemmen aan SV Dalfsen te besteden en twee aan ASC’62. Zo komen in totaal vier stemmen binnen bij het gezamenlijke doel: het realiseren van de tribune op Sportpark Gerner.

2016
Het wordt voor beide verenigingen de tweede keer dat het meedoet aan de Clubkascampagne. In 2016 haalde ASC’62 een bedrag van €996,14, wat ten goede kwam aan de jeugdopleiding. SV Dalfsen werkte samen met de handbalvereniging en eindigde op een bedrag van €3527,42.

ASC’62 en SV Dalfsen gaan dit jaar wederom voor een topopbrengst. Meld je voor 1 februari aan als lid van de Rabobank, zodat je straks in maart je stem kunt uitbrengen voor de komst van de tribune!

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.