Home / burgemeester noten legt opnieuw de eed af

burgemeester noten legt opnieuw de eed af

Het voorzitterschap van de vergadering is in handen van plaatsvervangend raadsvoorzitter Luco Nijkamp. Het Koninklijk Besluit zal worden voorgelezen door de griffier van de gemeenteraad van Dalfsen, waarna de commissaris de eed bij de burgemeester zal afnemen. De commissaris wordt begeleid door haar plaatsvervangend kabinetschef, mw. Kim Herink.

Namens raad en college spreken het langstzittende raadslid Jos Ramaker en loco burgemeester Klaas Agricola. De bijeenkomst is openbaar toegankelijk en start om 19:30 uur. Na een schorsing wordt vermoedelijk rond 20:30 uur de reguliere raadsvergadering hervat, die wordt voorgezeten door Han Noten.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.