Home / bestuursleden gezocht

bestuursleden gezocht

Lokaalfnvvechtdal is de nieuwe afdeling van de vakbond FNV voor de gemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg. We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden ter aanvulling van het huidige intrum bestuur.

Afgelopen jaar zijn een aantal thema avonden verzorgd met o.a. de pensioenen en het ontstaan van de CAO als onderwerp. Ook zijn bijna 200 jubilarissen welke 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid waren van de FNV gehuldigd op diverse locaties.

Wij willen ons graag voor onze leden inzetten zowel collectief bij gemeentes, advies en uitvoerings organen en ook onze visie en mening bij partijen en commissies op tfel willen leggen. ook de individuele belangenbehartiging willen we door een inloopspreekuur te gaan houden verwezelijken. (toekomstige) FNV leden kunnen dan een vraag neerleggen bij een gecertificeerde vakbondconsulent, zowel mondeling als digitaal via vakbondconsulent@lokaalfnvvechtdal.nl. Wilt u ook iets betekenen voor onze (toekomstige) leden mail dan naar voorzitter@lokaalfnvvechtdal.nl

Lees ook

Digitale ontmoetingen met het CDA

OMMEN – Omdat het coronavirus met name bij de fysieke bezoeken van het CDA Ommen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.