beetje afval blussen meer niet

  De jaarwisseling was vooral koud en mistig. Met een noorderwindje erbij hadden de meeste mensen het al snel weer gezien. Het afsteken van vuurwerk is in de meeste gevallen snel en efficënt gebeurd. Eerst nog om 00.00 uur binnen elkaar de beste wensen wensen, en daarna naar buiten om de laatste boze geesten weg te knallen.

  De skiline boven de dorpen stond er vooral van 00.05 tot 00.30 kleurrijk bij, het was wel bewolkt, maar de mist van gisteren overdag en vanmorgen vroeg leek vannacht toch even plaats gemaakt te hebben. En omdat het verder stikkedonker was, kon je mooi mee genieten van elkaars vuurwerk. Daarna was het al snel weer ‘lekker naar binnen voor een laatste oliebol en nog een glas champagne’.

  Als we de logboeken van politie en brandweer volgen, komen niet verder dan zaterdagmiddag ‘Lemelerveld, conifeer blussen’, waarna het volgende ‘incident’ al weer in de vroege ochtend is: een ‘buitenbrandje aan de Oosterweg’ in Beerzeveld en ‘rommel in de fik’ aan de Overmaterhoek in Wijhe.

  Dat was het dan al weer voor wat de jaarwisseling betreft. Ook de ziekenhuizen hebben ‘niks’ te doen gehad.

  Als er toch meer gebeurd is, zet het hier gerust onder. En voor de rest allemaal een goed 2017 gewenst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.