Home / autos in beslag genomen bij controles in ommen en nieuwleusen

autos in beslag genomen bij controles in ommen en nieuwleusen

Het doel van deze actie was om het werk van woninginbrekers en andere criminelen onmogelijk te maken, zicht te krijgen op hun handelen en daarmee misdrijven in de regio te voorkomen. Daarnaast werd er tevens ook gecontroleerd op verkeersovertredingen.

De komende periode zullen dergelijke controles regelmatig (onaangekondigd) plaatsvinden op verschillende strategische locaties in de gemeente Dalfsen en omstreken. Je kunt de politie de komende tijd dus vaker tegenkomen en dit geldt in het bijzonder voor inbrekers en andere personen met verkeerde bedoelingen. 

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.