zwembad olde vechte wil herkenbare mascotte

  Zwembad Olde Vechte wil meer bekendheid creëren in de regio en tijdens evenementen. Om dit te bereiken moet het zwembad duidelijk en snel te herkennen zijn. Een mascotte voor het zwembad moet hiervoor zorgen. Anne Marsman, de voorzitter, geeft uitleg: “De vrijwilligers van het zwembad organiseren veel activiteiten op het zwembad, maar nemen ook deel aan activiteiten buiten het zwembad. Tijdens deze activiteiten moet de aanwezigheid van het zwembad makkelijk en snel opvallen, zoals bij de Koningsdagoptocht. Daarvoor moet het zwembad een gezicht krijgen, zodat iedereen in één oogopslag kan zien dat het zwembad ook aanwezig is. Een mascotte moet hiervoor gaan zorgen”.

  Het bestuur van het zwembad wil de bezoekers van het zwembad laten bepalen welke mascotte het moet worden. “Verschillende mensen, verschillende smaken. Zo ook bij de bezoekers van het zwembad”, gaat Anne Marsman verder:” Het bestuur heeft daarom unaniem besloten dat het publiek mag bepalen welke mascotte dé mascotte van het zwembad wordt. Ook is besloten hier een wedstrijd aan te koppelen.”

  Het bestuur heeft drie mascottes geselecteerd. Aan het publiek de mogelijkheid om te bepalen welke van de drie de mascotte van het zwembad wordt. Meedoen kan door op de Facebookpagina (www.facebook.com/openluchtbad.oldevechte) te stemmen op de mascotte die het meeste aanspreekt. Onder de stemmers die op de meest gekozen mascotte gestemd hebben, wordt een tienbadenkaart verloot. 

  Zwembad Olde Vechte opent haar deuren weer op 29 april 2017. Het zwembad is gevestigd aan de Zeesserweg 12a in Ommen. Meer informatie is te vinden op www.openluchtbadoldevechte.nl. Het zwembad is ook goed bereikbaar per e-mail: info.zwembadoldevechte@gmail.com

  [facebookpost url=”https://www.facebook.com/openluchtbad.oldevechte/posts/1192015617553925″]

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.