Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Liz Wind voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 7 december): “Het is mijn oudste broer Jan Wind, op 21 juli 1967 getrouwd met Truus Nijkamp. Jan is de oudste van ons gezin van elf kinderen. Hij woont al 40 jaar in Rotterdam en volgend jaar is hij 50 jaar getrouwd met Truus.”

Meer informatie over het voorlaatste zoekplaatje (Ommer Nieuws 23 november 2016) uit de reeks trouwfoto’s afkomstig van Taxi Steen met vermelding van “Bruidspaar van Elburg-Bouwhuis”: Dit betreft Jenny Bouwhuis en Dick van Elburg. Dick van Elburg is voormalig eigenaar van de Ommer Consumptie-ijs Onderneming, beter bekend als OCO. OCO is bij oud-Ommenaren bekend van het gratis ijs op 1 april en is opgericht door zijn vader vlak na de oorlog. Jenny Bouwhuis is geboren in de Bouwstraat naast de vishandel van de familie Post en is later verhuisd naar Haven West.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0052, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Noodbevel in Dalfsen afgelopen zaterdagnacht

DALFSEN – Gisteravond is er voor een deel van het dorp Dalfsen door burgemeester Erica …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Reacties met vermelding van archiefnummer GG0024 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Noodbevel in Dalfsen afgelopen zaterdagnacht

DALFSEN – Gisteravond is er voor een deel van het dorp Dalfsen door burgemeester Erica …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Op het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 23 november 2016) uit de reeks trouwfoto’s afkomstig van Taxi Steen met vermelding van “Bruidspaar van Elburg-Bouwhuis” hebben we helaas nog geen reactie gehad.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0051, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl. 

Lees ook

Noodbevel in Dalfsen afgelopen zaterdagnacht

DALFSEN – Gisteravond is er voor een deel van het dorp Dalfsen door burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.