zilver voor stokvisdennen bij kerstsprinttoernooi thialf

  Het zilver was extra mooi omdat de ploeg uit Dalfsen als enige op het podium alle schaatsers uit eigen gelederen had kunnen rekruteren en er dus niet gecombineerd hoefde te worden met een andere club. Het team bestond uit Paulien Westerhof, Brant Aukema, Loes Adegeest, Bart Hulst, Anke Breunis, Stijn Hulst en Stefan Westenbroek. Ingmar Hof en Mees Hulst deden ook mee, maar reden niet voor de club. In een wedstrijd op hard en dus volgens de kenners niet ideaal sprintijs was De Stokvisdennen waarschijnlijk ook de club met de meeste persoonlijke records.

   A-junior Anke Breunis reed pr’s van 11,95 en 28,02 en een beste seizoenstijd van 43,23 op de 500 en werd daarmee in haar categorie mooi vijfde. Bij de neo-senioren zorgden Bart Hulst en Loes Adegeest voor twee individuele podiumplaatsen. Zilver was er voor Hulst met een pr van 24,43 op de 300 en brons voor Adegeest. A-junior Ingmar Hof reed in deze categorie naar een prima zevende plaats en dat deed Paulien Westerhof ook bij de senioren. In die categorie doen volgens de regels altijd twee manlijke deelnemers mee.

  A-junior Stijn Hulst handhaafde zich goed, met pr’s op alle afstanden. Met 10,73, 24,86 en 38,54 werd hij elfde in het eindklassement, waarin ook rijders hoger staan die niet voor een club reden. Senior Aukema verbeterde zich op de 300 meter, met 25,06, en werd vijftiende. C-junior Mees Hulst mocht op het laatst toch meedoen en reed met pr’s 11,37 en 26,70 naar een 24ste plaats in dit veld met 39 deelnemers.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.