Home / zac is voetbalteams uit gemeente ommen te slim af

zac is voetbalteams uit gemeente ommen te slim af

De ploeg uit Zwolle-Zuid versloeg OZC en 2-1, kreeg klop van Marienberg (2-0), maar wees zowel Lemele (4-1) alsmede OVC ’21 (5-2) met duidelijke cijfers terug. Marienberg was tot de laatste wedstrijd de grootste kanshebber om als poulewinnaar uit de bus te komen. De Beerzervelders begonnen met een remise tegen Lemele (2-2), maar schoven daarna ZAC (2-0) en OVC ’21 (5-2) opzij. In het slotduel vocht OZC voor de laatste kans. Met succes. Na de 2-1 overwinning mocht ook OZC door naar de kwartfinale, omdat het behoorde bij de tien beste nummers drie, gerekend over twintig poules. OZC startte vals, met een nederlaag tegen ZAC (2-1). Daarna lieten de geelhemden zich bijna verrassen door stadgenoot OVC ’21, dat een 2-0 verspeelde en een remise moest toestaan (2-2). OZC geraakte hierna op stoom, walste over Lemele heen (4-0) en stelde prolongatie van het toernooi veilig in het slotduel tegen Marienberg (2-1).

Eindstand poule I: ZAC 4-9, Marienberg 4-7 (+2), OZC 4-7 (+1), OVC ’21 4-2 (-6) en Lemele 4-2 (-7).

Marienberg is voor de kwartfinale ingedeeld in poule C en reist naar Het Activum in Hoogeveen. De ploeg uit Beerzerveld stuit op VKW (Westerbork), DZOH (Emmen), Noordscheschut en Gramsbergen. 

OZC komt uit in poule F en mag naar de Beek in Hardenberg. Tegenstanders zijn HZVV (Hoogeveen), Daarlerveen, Bergentheim en HOC (Odoorn).

ZAC blijft als poulewinnaar in de Carrousel (poule I) en mag het in Ommen uitvechten met Hardenberg ’85, CSVC (Coevorden), Kloosterhaar en HODO (Hollandscheveld).

De wedstrijden staan gepland op vrijdag 30 december vanaf 18.00 uur. Van de vijftig startende ploegen gaan 25 over naar de halve finale, welke gepland staat op zaterdag 7 januari.    

Lees ook

Inzameling van het Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 24 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.