Home / woonafspraken dalfsen worden woensdag ondertekend

woonafspraken dalfsen worden woensdag ondertekend

De gemeenteraad heeft op 30 mei 2016 de Woonvisie gemeente Dalfsen 2016 t/m 2020 vastgesteld. Op basis daarvan hebben de gemeente, de corporaties en de huurdersorganisaties een samenwerkingsovereenkomst opgesteld en met elkaar prestatieafspraken gemaakt. Een goede samenwerking tussen partijen is nodig om de volkshuisvestelijke opgaven in de gemeente Dalfsen op te kunnen pakken. De opgaven zijn in deze samenwerkingsovereenkomst verder uitgewerkt.

Partijen zien de afspraken in deze overeenkomst als een weergave van wederzijdse ambities, inspannings- en waar mogelijk resultaatverplichtingen. Partijen willen samenwerken om de inwoners van Dalfsen die zijn aangewezen op de sociale huursector op de beste manier van dienst te zijn.

Namens de gemeente Dalfsen ondertekent wethouder voor Volkshuisvesting Klaas Agricola de samenwerkingsovereenkomst. TOEK heeft bij het opstellen van deze overeenkomst VHB vertegenwoordigd. Dat betekent dat TOEK de overeenkomst tekent mede namens VHB.

De ondertekening vindt plaats op het gemeentehuis van Dalfsen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.