Home / wie verdient in 2016 de vechttrofee

wie verdient in 2016 de vechttrofee

Dit kunnen zowel inwoners als niet-inwoners zijn. Ook dit jaar is Vechtdal Marketing weer op zoek naar de persoon of organisatie die volgens de inwoners of ondernemers de Vechttrofee moet winnen. 

Stemmen mogelijk t/m 30 december
Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden. Het publiek dat bestaat uit inwoners, ondernemers of overige Vechtdal ‘betrokkenen’ bepaalt uiteindelijk de winnaar. Meestemmen om te nomineren kan door een mail met naam en motivatie te sturen naar nwestenbroek@vechtdalmarketing.nl of per post naar Vechtdal Marketing, Zeesserweg 5, 7731 BG Ommen. Nomineren kan tot en met vrijdag 30 december. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via social media en regionale nieuwsbladen bekend gemaakt worden, zodat er gestemd kan worden.

‘Vechtdal ambassadeurs’ in bezit van Vechttrofee
In 2015 won Ans Naber de Vechttrofee (zie foto). Ans is directeur van De Koppel, het Natuuractiviteiten-centrum in Hardenberg. Zij zet zich op allerlei manieren in voor de promotie van het Vechtdal en is betrokken bij vele initiatieven zoals de Anjerpunten, Groene Loper, Stichting Recreatie en Toerisme Hardenberg, Adviseurs voor de Toekomst, Ruimte voor de Vecht en Vechtival. Eerdere Vechtdal ambassadeurs waren Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René en Simone Jansen en Jack van der Boon. Zij zijn allemaal onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.