voorronde protos weering zaalvoetbal in de carrousel ommen

  Aan dit door voetbalvereniging Protos uit Steenwijksmoer georganiseerde zaalvoetbalevenement nemen honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel. De clubs zijn verdeeld in poules van vijf, verdeeld over twintig hallen, waaronder de Carrousel. Op dit bekende terrein moeten de lokale favorieten OVC ’21 en OZC in poule I afrekenen met Mariënberg, SC Lemele en ZAC 1893 uit Zwolle.

  Vijftig van de honderd deelnemers plaatsen zich voor de kwartfinales, welke gepland staan op vrijdag 30 december. De halve finale is op zaterdag 7 januari. Hier vindt een opruiming plaats en wordt het echt spannend. Alleen de vijf poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de finale, welke gepland staat op zaterdag 14 januari 2016 in sporthal Angelslo. De nummers twee van de halve finale krijgen nog een extra mogelijkheid om zich ook te plaatsen voor de grote finale via een tussenronde. Deze ronde wordt gespeeld op woensdag 11 januari, eveneens in sporthal Angelslo. De poulewinnaar is de laatste deelnemer aan de finaleronde. Zes clubs maken dan uit wie de 40e editie op haar naam mag schrijven. Grote vraag is wie Sportclub Erica, de eindwinnaar van de afgelopen editie, als titelhouder gaat onttronen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.