Home / voedselbank op zoek naar kerstpakketten in het vechtdal

voedselbank op zoek naar kerstpakketten in het vechtdal

Tijdens de kerstvakantie van 2016 wordt in Ommen weer een inzameling gehouden van overgebleven en ongebruikte kerstpakketten. Zowel voor als na de kerstdagen zijn er inzameltijden en kun je de producten of het pakket brengen naar Merelstraat 84 in Ommen. Als je niet in staat bent om het te brengen, dan bestaat er de mogelijkheid om het pakket te laten ophalen, mits dit in de directe omgeving van Ommen is.

Uitpakken en verdelen
De ingebrachte kerstpakketten worden door de circa 60 vrijwilligers stuk voor stuk uitgepakt en de artikelen worden verdeeld over de voedselpakketten van half januari. Zo hebben 280 gezinnen in de gemeentes Hardenberg en Ommen veel plezier van de ongebruikte artikelen uit uw kerstpakket.

De inzameldata zijn: woensdag 21, vrijdag 23, woensdag 28 december van 12.00 tot 14.00 en van 17.30 tot 20.30 uur of anders  op afspraak. Het inzameladres is Merelstraat 84 te Ommen. Voor meer info of een afspraak kun je bellen met: 06-48765732.

Lees ook

Gemeente Hardenberg is op zoek naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.