usv en oranje zwart in evenwicht

  Menig tegenstander zal het dit seizoen nog knap lastig krijgen om de volle buit mee te nemen uit het lintdorp want de oranje zwarten vechten voor elk meter en geven nooit op. USV had de hele wedstrijd dan ook de handen vol aan het opportunische spel van de thuisploeg en mocht uiteindelijk blij zijn dat het in de slotfase alsnog op gelijke hoogte kwam.

  Vanaf het eerste fluitsignaal van arbiter Van Houten zetten de gastheren druk op de blauwwitten en hierdoor kon USV geen moment in haar normaal verzorgde technische spel komen. Kansjes waren er over en weer maar tot grote daden kwamen beide ploegen niet totdat Oranje Zwart vlak voor rust in een scrimmage voor het doel van Martijn Scheper de score had kunnen openen. Dat gebeurde echter niet maar na de pauze waren de mannen van Van der Helm direct wel bij de les. Een lange bal van Marcel Petter werd op waarde geschat door Rick Zantinge die de defensie en keeper Scheper het nakijken gaf, 1-0.

  USV moest hierna wel alle schroom van zich af gooien maar had de grootste moeite om in de wedstrijd te komen. Als een vechtmachine weerden de Wannepeveners zich in de strijd en gaven de Nieuwleusenaren nauwelijks ruimte om tot aanvallende daden te komen. Een goed genomen vrije trap van Rick Timmerman belandde in de 75e minuut nog op de paal van Oranje Zwart maar een paar minuten later was het wel raak voor USV. Een corner van Thijmen Stegeman kwam  voor de voeten van Kay Huzen. In eerste instantie werd zijn inzet nog gepareerd maar in de rebound schoof Ron Meijerink de bal in het doel, 1-1. In de slotminuten was het nog even ‘alle hens aan dek’ voor het op het tandvlies lopende Oranje Zwart maar uiteindelijk trokken de gastheren het gelijkspel over de eindstreep.  

  Zondag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. USV neemt het dan op sportpark Hulsterlanden op tegen Smilde ’94. De wedstrijd begin tom 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H.A. Jansen.           

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.