Home / taptoe verdwijnt uit programma koningsdag ommen

taptoe verdwijnt uit programma koningsdag ommen

De Oranjevereniging Ommen baalt ontzettend, maar restte eigenlijk geen andere keuze. Door de hoge kosten van de taptoe en de teruglopende belangstelling was het niet meer verantwoord dit onderdeel in leven te houden.

Overigens is het verdwijnen van de taptoe niet de enige verandering. Ook tijdens Oranjepop zal er het een en ander anders zijn dan voorheen nu Erwin Marsman en Willem Lampe het stokje als voortrekkers hebben overgedragen. Zo verhuist het programma vanaf het feestterein aan de Koesteeg naar het centrum van Ommen.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.