Home / senioren energy ommen nederlands kampioen springen b lijn

senioren energy ommen nederlands kampioen springen b lijn

De senioren van Energy Ommen sprongen zaterdag 26 november NK clubteams en airtumbling in Noord-Scharwoude. In de ochtendwedstrijd sprongen de dames 3 van de 5 onderdelen. Volgens de jury sprongen de dames geweldig en behaalden 2 maal de hoogste score, dus foutloos! Hierdoor ging het team met een goed gevoel de middagwedstrijd in. Ondanks de druk hield het team het hoofd koel en werden ook de laatste 2 onderdelen goed gesprongen. En dit bleek bij de prijsuitreiking. De dames werden beloond met een prachtige titel: “Nederlands Kampioen B-lijn voor clubteams”, daarnaast ook nog tweede op het onderdeel airtumbling. Een fantastische prestatie. Energy Ommen is ontzettend trots op dit topteam met hun trainer Maikel van Faassen.

Lees ook

Coalitie CDA, LPO en CU gaan voor structurele oplossing voor de ontsluiting Ommen

OMMEN – Al jarenlang wordt er gesproken over de verkeerssituatie in Ommen; de brug, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.