Home / scoutingkampeerterreinen in ommen sluiten jubileumjaar af

scoutingkampeerterreinen in ommen sluiten jubileumjaar af

Om het jubileum te vieren, zijn er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd. Zo heeft elk terrein een feestkist gekregen met slingers, spelmateriaal voor de kamperende scouts en kortingsbonnen. Want wie jarig is, trakteert! Ook zijn de scouts uitgedaagd voor een kookwedstrijd, waarbij ze een verjaardagstaart op houtvuur moesten bakken. Deze wedstrijd heeft hele mooie en smakelijke baksels opgeleverd! De winnaars ontvangen in februari een mooie Dutch Oven tijdens een kampvuurkookweekend!

De terreinen hebben daarnaast geld ingezameld om een nieuw Scoutingterrein in Litouwen een steuntje in de rug te geven. Dit Scoutingterrein wordt uit het niets opgebouwd en de Nederlandse terreinen willen dat initiatief van harte ondersteunen. En dat bleek; er is inmiddels een ruim 1100 euro overgemaakt.

Sinds 1923 wordt Gilwell Ada’s Hoeve bezocht door scoutinggroepen uit zowel Nederland als het buitenland. Meer informatie op http://www.adashoeve.nl en labelterreinen.scouting.nl. 

Lees ook

Digitale vragenuurtjes bij de bibliotheek

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De komende weken vinden er geen activiteiten plaats in de bibliotheken. Wel zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.