Home / schoolbigband ommen start basisscholen tour succesvol

schoolbigband ommen start basisscholen tour succesvol

De Cazemierschool had de bigband uitgenodigd om de viering van de 2e prijs in de Jenaplan competitie extra muzikaal luister bij te zetten. Op beide scholen waren de leerlingen en docententeam onder de indruk van het niveau en het mooie repertoire van de bigband.

Speciaal voor deze basisscholen-tour was er flyer gemaakt met daarop een groepsfoto en individuele foto’s van de muzikanten. Na afloop van de optredens mochten zij als echte artiesten hun handtekening op deze flyer plaatsen. Binnenkort kunt u de schoolbigband beluisteren op o.a. diverse kerstmarkten en in januari zal de basisscholen tour verder worden voortgezet.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.