schaal met bitterballen voor winnaar volleybaltoernooi in dalfsen

  Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, kon de stand worden opgemaakt en dat leverde 4 winnaars op. In poule A was “Allotria” de sterkste. In de B-poule was dat het team met de klinkende naam “de Sprokkelaars”. Zij mogen volgend jaar hun kunsten vertonen in de sterke A-poule. Winnaar van de C-poule zijn de mannen en vrouwen van “FC Bal tegen het Dak” geworden. Daarmee verzekeren zij zich voor volgend jaar een plek in de B-poule. En in poule D waren de “Dalfsen Dames” het sterkste en promoveren.

  Dit jaar geen wisselbeker voor de winnaars, maar een grote schaal met dampende bitterballen.  Verder was er voor iedereen een oliebol van de plaatselijke bakker. De ballen en bollen vielen goed in de smaak, zeker na een avondje fanatiek volleyballen.

  Het was een geslaagde, sportieve, maar bovenal een gezellige avond. De volgende editie is op woensdag 27 december 2018, maar dat is nog een eind weg.

  Ook zin om te volleyballen?

  Een nieuw jaar is voor velen een moment van goede voornemens. Meer bewegen en een gezondere levensstijl wordt dan vaak genoemd. Misschien is volleybal dan wel een goed idee.

  Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in de Trefkoele te Dalfsen.

  Dus, als je jouw goede voornemens in daden wilt omzetten en je bent ouder dan 21 jaar, dan ben je van harte welkom om eens een keertje mee te doen. Er wordt altijd om 20.30 uur gestart en er wordt doorgegaan tot 22.30 uur. Nadere informatie kun je verkrijgen bij Henk van Marle (0529-434778). Een mailtje sturen kan ook naar handsupdalfsen@hotmail.com

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.