Home / runherd volgt beverwijk op als trainer balkbrug

runherd volgt beverwijk op als trainer balkbrug

De 43-jarige Runherd uit Balkbrug is geen onbekende op sportpark de Balk. Als voetballer is hij begonnen bij de E-pupillen van Balkbrug. Vanaf de A-junioren is hij bij PEC Zwolle gaan voetballen. Na twee jaar keerde hij terug naar Balkbrug. Eerst naar de zaterdagafdeling en twee jaar later naar de zondag. Na een jaar of zes ging hij naar USV.

Daar begon zijn trainerscarrière en speelde hij in het eerste van de Nieuwleusenaren. Na USV werd hij trainer bij achtereenvolgens OVC ’21, Oranje Zwart en Zalk. Momenteel is Runherd trainer van Vilsteren (sinds 2013). 

Lees ook

Zwerfafval ruimen bij melkveebedrijf Koonstra

OMMEN – Aan de oproep in deze krant enkele weken geleden, om als vrijwilliger boeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.