rob geus geeft keurmerk aan suri special in ommen

  Joyce had het bezoek van Geus totaal niet zien aankomen. “Toen hij langs liep met zijn cameraploeg en even later bij mij naar binnen stapte, dacht ik dat het ging om de sinterklaasviering die hier wordt gehouden. Ik heb namelijk een ruimte beschikbaar gesteld voor een sinterklaasviering van de voedselbank voor kinderen die wat minder bedeeld zijn. Rob Geus vroeg opeens of hij mijn keuken mocht inspecteren. Ik vond dat prima, maar het was wel even spannend.”

  Voorbeeld voor restaurants in Nederland
  De keurmeester heeft voor het programma De Smaakpolitie weer alle zo bekende zaken nagekeken. Witte jas aan, handen wassen, handen afdrogen met papier, afzuigkap nakijken, magnetron inspecteren, achter het fornuis kijken, de rubbers van de koeling en vriezer controleren en ga zo maar door.

  “Man man man. Dit is echt ongelofelijk, zelfs de magnetron is brandschoon en achter het fornuis is geen vuiltje te vinden. Dit restaurant is een voorbeeld voor alle restaurants in Nederland”, aldus de zeer tevreden Rob Geus. 

  Week kan niet meer stuk
  Voor Joyce kan de week niet meer stuk. “Ik dacht eerst: o shit, wat gebeurt me nou. Maar toen hij eenmaal bezig was wist ik dat het goed zat. Hij was super tevreden. Dit is extra mooi, omdat ik pas geleden ook nog een belangrijk hygiëne keurmerk behaald heb. Ik ben er heel erg trots op dat ik het keurmerk van Rob Geus heb gekregen”, besluit Joyce Bakker van restaurant Suri Special in Ommen. 

  De aflevering van De Smaakpolitie op SBS6 met daarin Suri Special is te zien op 11 januari. 

  Geweigerd bij andere restaurants

  Rob Geus werd niet overal met open armen ontvangen. Bij een aantal andere restaurants werd de kritische keurmeester geweigerd.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.