Home / restaurant spoor 7 viert 7 jarig bestaan in ommen

restaurant spoor 7 viert 7 jarig bestaan in ommen

Nadat er kaartjesautomaten op de perrons werden geplaats kon men niet meer in het oude monumentale pand terecht om een kaartje te kopen. En in plaats van van even wachten in de stationshal werden zogenaamde abri’s geplaats, glazen wachtkamers waar men even kon wachten op de trein. Het werk voor het stationsgebouw zat erop.

Het pand stond er vervolgens jaren leeg en verloren bij, maar toen eind 2009 besloten ondernemers Henk en Jenny de Lange het oude pand nieuw leven in te blazen en werd het stationsgebouw grondig aangepakt en verbouwd tot wat het nu is, restaurant Spoor 7.

Warm welkom
De aanpak was zeker grondig, want je kent de sobere grijze wachthal niet meer terug. Wanneer je binnenkomt wordt je direct overvallen door de bijzondere warme sfeer die het restaurant nu uitademt. Het is nu een fijne locatie die graag bezocht wordt door jong en oud. De buitenkant is lekker ruim verlicht en een groot terras zorgt voor een gezellig en welkom gevoel voor alle gasten die Ommen komen aandoen. Een warm welkom zo wordt er vaak gezegd.

Vanaf dat moment was er weer een plekje waar men lekker warm terecht kon voor een kopje koffie tijdens het wachten op de trein, maar ook een mooie ontmoetingsplek voor vele groepen wandelaars. Voor veel Ommenaren blijkt het een fijn plekje om op zondagmiddag na een lange wandeling nog even neer te strijken voor een hapje of een drankje. Daarnaast hebben velen dit adres gevonden voor de mooie producten die hier geserveerd van een lekkere uitsmijter tot een driegangendiner. En tijdens het eten heeft men ook nog een mooi zicht op het komen en gaan van de treinen.

Om iedereen mee te laten genieten van dit 7-jarige bestaan heeft Spoor 7 leuke acties. Deze vind je deze week in het Ommer Nieuws.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.