Home / repair cafe in ommen

repair cafe in ommen

Gezien de belangstelling voldoet het Repair Café aan een behoefte. Kerstverlichting stuk? Mixer die het niet meer doet? Gaatje in de kleding? Neem maar mee naar het Repair Café en wie weet krijgen al die (dierbare) spullen het een tweede leven. De vrijwilligers laten graag zien hoe iets gerepareerd kan worden, zodat men het een volgende keer zelf kan. Reparatie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer opprijs gesteld. Daarvan wordt dan bijvoorbeeld gereedschap aangeschaft. Technische vrijwilligers zijn nog altijd welkom om het Repair Café Team te komen versterken. Kom gerust eens geheel vrijblijvend langs en ervaar de gezellige bezigheid van samen iets repareren!

Het Repair Café in Ommen vindt plaats bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus aan de Strangeweg en is geopend van 9.00 – 12.00 uur. Een week later is er een Repair Café bij de Koppel in Hardenberg van 13.00 – 16.00 uur. 

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.