rene poppe nu al eindwinnaar sallands cross circuit

  Poppe won tot noch toe alle wedstrijden van dit cross circuit. In Haarle, Raalte, Mariënheem, Lettele, Laag Zuthem, Luttenberg en Nieuw Heeten was hij telkens de snelste. En vandaag dus ook in Hoonhorst.

  Met acht overwinningen is de eindzege ook al binnen. Poppe is simpelweg niet meer in te halen. Want hoewel het SCC in totaal vijftien wedstrijden kent, hoef je er maar acht te winnen. Aan het eind tellen namelijk de acht best gelopen wedstrijden per atleet. Die wedstrijden bepalen de plek in het eindklassement. En acht keer eerste, dat is niet meer te overtreffen.

  Edwin Ophof
  Raaltenaar Edwin Ophof leek voorafgaand aan de loop in Hoonhorst eigenlijk nog de enige uitdager van Poppe. Ophof eindigde immers elke voorgaande wedstrijd één plekje achter de Zwollenaar. Maar in Hoonhorst kwam hij niet verder dan een derde plek.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.