pechduivel teistert ovc 21 veno dankt vrouwe fortuna

  Zoals op Westbroek, waar de bezoekers uit het voormalige Zuiderzeestadje Vollenhove met de kleinst mogelijke overwinning aan de haal gingen. Wie de wedstrijd heeft gezien kan het nauwelijks bevatten, want Kats verkocht geen flauwekul. OVC ’21 gaf helemaal niets weg, maar een sporadische counter nekte de thuisploeg.

  Twintig minuten voor het laatste eindsignaal bereikte een lange peer van achteruit Jod Zomerman. Drie pasjes voorwaarts en uithalen maar. De bal leek voorlangs te zeilen, maar kwam ongelukkig tegen het been van de instormende Robin de Wit. In het doel was er voor de op het verkeerde been staande Daan Zwinselman geen houden meer aan. Ontzetting bij de toeschouwers. 0-1. Dat kan toch niet!? Die nul had allang van het scorebord moeten verspringen. Het mocht niet zo zijn.

  Tip voor doelman Peter de Boer: staatsloten kopen! Als je Vrouwe Fortuna op de hand hebt en alle geluk aan je zijde, dan moet je daar gebruik van maken. Niet dat OVC ’21 nou zo geweldig speelde, maar het gaf achterin niets weg en dwong in ieder geval kansen af. Tyron Schokker teisterde vanuit een lastige hoek snoeihard de paal en even later knikte Kay van ’t Zand het leer tegen de deklat. Schokker en het aluminium, wat hadden die twee toch met elkaar deze dag? Pal voor rust weerhield het metaal OVC ’21 voor de derde keer van een voordelige marge.

  Na de thee kreeg VENO direct het mes op de keel. De bezoekers speelden overlevingsvoetbal. Weg die knikker. De hoef er onder. Koen Daman ging binnen de beruchte lijnen over de knie, maar arbiter Wolterink was coulant. “Tjonge jonge, dat had Stevie Wonder nog gezien”, verzuchtte een toeschouwer aan de zijlijn. Waar De Boer met kunst en vliegwerk keer op keer het sein ‘brand meester’ gaf, werd Daan Zwinselman verslagen door een van zijn eigen spelers. De pechvogel had het voorzien op de thuisclub Kats dirigeerde de boomlange stopper Van ’t Zand naar de frontlinie. Oorlog maken! Helaas, het mocht niet zo zijn. Er zijn van die dagen…

  Linkerrijtje 4E: USV 13-30, Steenwijkerwold 13-27 (+9), Wacker 13-27 (+7), OVC ’21 13-26, VENO 13-25, Havelte 13-24 en Pesse 13-23.  

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.