pc nieuwleusen op dreef tijdens kerst indoor wierden

  In de eerste ronde waren de jonge amazones van PC Nieuwleusen, Daphne van de Berg met haar pony Jackpot en Pien de Boer met haar pony Orchid’s Sharla oppermachtig. Ze eindigde op de eerste en tweede plaats.

  In de het progressief werd Pien de Boer mooi 6e, Daphne had helaas twee balken. Deze beide prestatie waren ruim voldoende om deel te mogen nemen in de grote finale die 2  dagen later werd verreden. Pien de Boer had helaas een fout in de eerste omloop. Daphne v Berg reed een mooie foutloze  rit waar na een spannende barrage rit volgde die goed was voor een prachtige 2e plaats in de grote finale.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.