Home / open dag theater de stoomfabriek in dalfsen

open dag theater de stoomfabriek in dalfsen

Natuurlijk kan het open huis niet zonder optredens en daarom staat er de hele dag door een afwisseling van diverse artiesten op het podium. Zo zullen onder andere Jan Wolfkamp, the Bluebettes en Alice Rientjes te bewonderen zijn.

Nu Wortels, de musical over de bijzondere opgravingen van de trechterbekers bij Dalfsen, het theater op stoom heeft gebracht is het dan tijd voor het allereerste theaterseizoen van Dalfsen. Op 13 januari is de officiële start van het theaterprogramma door Ernest Beuving.

Theater de Stoomfabriek is een knus en kleinschalig theater met 128 zitplaatsen. De tribune kan ingeschoven worden zodat er ruimte is voor 250 staanplaatsen. Het theater is in handen van een stichting die zich vrijwillig inzet om cabaret, muziek, lokale talenten en veel meer een podium te geven in het nieuwe Waterfront van Dalfsen.

Foto: Thomas Klomp

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.