Home / ommen wil grootste kerstpakket van nederland maken

ommen wil grootste kerstpakket van nederland maken

Vanmorgen stond plots een ploeg van 3FM op de stoep in Ommen om de stad in beeld te brengen. Een ideaal moment om te laten zien dat Ommen de actie Serious Request een warm hart toedraagt natuurlijk. Daarom zijn er al diverse ludieke acties op poten gezet.

Het realiseren van het grootste kerstpakket van het land is er daar één van. Het plan is een grote zeecontainer te vullen met zoveel mogelijk artikelen en deze vervolgens ter beschikking te stellen aan Serious Request. Wil je iets beschikbaar stellen? Stuur dan een berichtje aan de organisatie via deze Facebookpagina. Door naar het Kerkplein te komen kun je ook meehelpen.

Feest en euromarkt
Op datzelfde Kerkplein is overigens nog veel meer te doen vanavond. Daar wordt namelijk een groot feest voorbereid en is van 19.00 tot 21.00 uur een ‘1 euro markt’ waar diverse ondernemers hun spullen voor een euro verkopen. Ook dat geld gaat naar het goede doel.

Om 20.30 uur veilen de Dikdakkers daarnaast twintig exclusieve ‘Man van Amore’-rozen tijdens de promofilm van 3FM Serious Request in of voor Café de Herberg in Ommen.

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.