Home / ommen haalt ruim 9000 euro op voor serious request

ommen haalt ruim 9000 euro op voor serious request

Voor het vervoeren van dat prachtige kerstpakket wordt nu een chauffeur gezocht. De container is gevuld met cadeaubonnen, artikelen, meubels, wijn en nog veel meer en vertegenwoordigt een geschatte waarde van zo’n 10.000 euro. De organisatie had gehoopt op een nog hoger bod, maar is tevreden, want in de laatste uren van de bieding kwam er nog zo’n 2000 euro bij op het eerdere bod. 

Naast het grootste kerstpakket werden er verschillende activeiten georganiseerd om geld op te helpen. Bijvoorbeeld een sjaalverkoop, een optreden van de Dikdakkers, een euromarkt, een oliebollenverkoop een optreden van Tricklebolt bij Café de Herberg, een grote stoelendans en de bieromzet van De Herberg tijdens het optreden werd rechtstreeks geschonken aan Serious Request. 

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.