Home / moeizame overwinning voor flash nieuwleusen

moeizame overwinning voor flash nieuwleusen

De eerste set begon niet goed. Flash maakte veel onnodige eigen fouten, waardoor er al snel tegen een ruime achterstand werd aangekeken. Naarmate de set vorderde kwamen de dames wat beter in hun spel, maar dit mocht niet meer baten. De set werd verloren met 25-18.

Er moest een knop om bij het Nieuwleusense team om de tweede set te kunnen winnen. Dit lukte. De dames kwamen beter in hun eigen spel. Gedurende de hele set bleef de voorsprong aan de kant van Nieuwleusen. De set werd winnend afgesloten met 25-21.

Gelukkig lukte het de dames het hoofd omhoog te houden en door hard te blijven werken werd, na een kleine achterstand tegen het einde van de set, ook de derde set winnend afgesloten met een zeer klein verschil, 26-24.

De dames lukte het niet om het eigen spel vast te houden. Er werden weer meer persoonlijke fouten gemaakt en het spel werd rommeliger. Het spel van Flash was niet goed genoeg voor het binnenhalen van de vierde set. De set ging verloren met 25-21, waardoor er een beslissende vijfde set gespeeld moest worden.

De vijfde set startten de dames van Flash voortvarend. Flash pakte de draad weer op en speelde meer en meer hun eigen spel. Tijdens de wissel van kant had Flash een ruime voorsprong (8-3) op het telbord weten neer te zetten. Ook naar het einde van de set toe, wisten de dames dit spel vast te houden. De set werd gewonnen met 15-11.

Dit betekende een moeizame 3-2 overwinning voor de dames uit Nieuwleusen. Dit houdt in dat de dames op de eerste plaats staan, voor het ingaan van de kerstdagen en het nieuwe jaar. De volgende wedstrijd, in het nieuwe jaar, staat gepland op 14 januari om 18.00 uur tegen Donitas in Nieuwleusen. Het team mag nu eerst gaan genieten van de feestdagen en dus een paar vrije zaterdagen. Hopelijk tot in het nieuwe jaar!

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.