marienberg met slecht gevoel winterstop in

  De eerste tien minuten was voor Mariënberg. Echter lukte het Michael Zweers en Edwin Hofsink niet om af te drukken en zo een comfortabele 0-2 voorsprong te nemen.

  Drienerlo kwam hierna gelukkig op voorsprong. Een schot was verdwaald ergens op de parkeerplaats als hij onderweg niet het hoofd van Ruud Buitenhuis had geraakt. Het leder verdween kansloos achter Jelle Brinks, 1-0.

  De tweede van Drienerlo was helemaal tenenkrommend. Notabene vijf, zes spelers van Drienerlo stond achterin wortel te schieten toch wisten drie, vier spelers in een vol strafschopgebied met acht roodzwarte voetballers voldoende oorlog te maken om de 2-0 simpel binnen te tikken.

  Plaggenmarsch stuitte op de snel uit zijn goal komende doelman en Lotterman kon tevens niet het net vinden….Het had 2-4 kunnen, misschien wel moeten staan bij de rust maar met een 2-0 achterstand zocht Mariënberg de kleedkamer op.

  Na rust, zonder wissels….(!?!) kwam doelrijpe kans nummer vijf snel om de hoek kijken. Tevens was vrouwe Fortuna niet aan de zijde van de Westerparkbewoners.

  Drienerlo speelde ook niet groots maar liep wel eenvoudig uit naar een 4-0 voorsprong.

  De 4-1 van Bertin Veurink, een intikker die wij in de schoot kregen geworpen, bracht enig soelaas maar daar bleef het ook bij.

  Mariënberg bewees zichzelf in de laatste wedstrijd voor de winterstop een behoorlijke slechte dienst.

  Met een klein katertje gaan we de winterstop in. Want met iets meer precisie en gogme had er minimaal een punt, misschien wel de volle buit ingezeten.

  Kortom, genoeg huiswerk ging er mee in de bus vanaf de UT uut Enschede.

  Opstelling : Jelle Brinks, Patrick Drenthen, Edwin Hofsink (60. Bertin Veurink) , Ruud Buitenhuis, Ruud Woelderink, Roy Lotterman (86. Jari v/d Veen), Arjan Breukelman, Michael Zweers, Roy Doek (80. Tom de Lange), Rolf Hofsink en André Plaggenmarsch

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.