marienberg en ozc sneuvelen in kwartfinale pw toernooi

  Marienberg acteerde in Hoogeveen en begon in het Activum met een 2-0 overwinning op VKW uit Westerbork. In de tweede wedstrijd tegen DZOH uit Emmen ging het mis, met een 2-0 nederlaag tot gevolg. Na de derde match, die met 3-1 gewonnen werd van Gramsbergen gloorde een plaats in de halve finale. Poulewinnaar Noordscheschut stak hier een stokje voor en wees de Beerzervelders met 4-1 terug.

  Eindstand poule C:
  Noordscheschut 4-10
  DZOH 4-7
  Gramsbergen 4-6 (+1)
  Mariënberg 4-6 (-1)
  VKW 4-0

  OZC was verwezen naar sporthal de Beek in Hardenberg. De droom op een plaats in de halve finale spatte al na twee duels en even zoveel nederlagen uiteen. Zowel Bergentheim alsmede het Hoogeveense HZVV waren met 3-1 te sterk. Eerherstel volgde tegen Daarlerveen, dat met 6-0 werd afgeslacht. Met HOC uit Odoorn werd remise overeengekomen (1-1).

  Eindstand poule F:
  HZVV 4-10
  Bergentheim 4-7
  HOC 4-6
  OZC 4-4
  Daarlerveen 4-0

  Ook in de Carrousel werd gevoetbald. Poulewinnaar van de eerste ronde, het Zwolse ZAC, speelde in de openingswedstrijd gelijk tegen Kloosterhaar (2-2). Na de 3-1 winst tegen HODO (Hollandscheveld) en een 2-2 onbeslist tegen CSVC uit Coevorden gloorde een ticket voor de halve finale. De Zwolse wapendragers lieten zich echter verrassen door Hardenberg ’85, dat via een 2-1 overwinning de Zwollenaren het toegangsbewijs voor de halve finale ontfutselde.

  Eindstand poule I:
  CSVC 4-8
  Hardenberg ’85 4-7
  ZAC 4-5
  HODO 4-1
  Kloosterhaar 4-2

  Het toernooi gaat op 7 januari verder met 25 ploegen, verdeeld over vijf poules. De poulewinnaars gaan over naar de finale, welke gepland staat op 14 januari in sporthal Angelslo in Emmen. Zie www.protosweering.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.