manueel therapeut floris eising volledig op eigen benen in vroomshoop

  Het relatief onbekende Eggshell Systeem is een effectieve behandelmethode die zich onder meer onderscheidt door de zachte en subtiele behandelingen waarbij niet wordt gekraakt. “Een ander kenmerk is dat de Manuele Therapie E.S.® niet alleen kijkt naar de klacht, maar zich richt op het hele lichaam”, vertelt Floris Eising. “Omdat veel delen van het lichaam met elkaar in verband staan, behandel ik het hele bewegingsapparaat.”

  Na zijn studie fysiotherapie ging Floris Eising aan de slag als fysiotherapeut in Vroomshoop. Hij specialiseerde zich in manuele therapie en kon tien jaar geleden aan het werk als Manueel Therapeut E.S. in Slagharen. Nu heeft hij zijn baan opgezegd om zijn eigen praktijk in Vroomshoop, waar hij vorig jaar een voorzichtige start mee maakte, uit te breiden.

  Het gros van de cliënten dat bij Floris Eising op de behandeltafel ligt, heeft pijnklachten of wordt beperkt in het bewegen. “Veel mensen komen met klachten aan rug of nek, maar ik behandel ook hoofdpijn, slijmbeursirritatie, bekkeninstabiliteit of tennisarm. Het gaat in de meeste gevallen om gewrichten of spieren met overbelastings- of spanningsproblemen”, aldus de therapeut, die mensen uit een brede regio aantrekt. Er zijn slechts veertig therapeuten in Nederland die werken volgens het Eggshell Systeem.  

  Een behandeling bij de manueel therapeut duurt circa een uur. In de meeste gevallen is slechts een klein aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. “Ik behandel cliënten die niet eerder bij een therapeut zijn geweest, maar door de andere benadering kan dit ook een heel goed alternatief zijn voor mensen die alles al hebben geprobeerd.”

  Meer informatie is te vinden op www.eisingmanueletherapie.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.