Home / lpo daagt ommenaren uit denk en doe mee

lpo daagt ommenaren uit denk en doe mee

Over ruim een jaar, in maart 2018, zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. “Omdat we in 2017 al volop aan de gang gaan met de voorbereidingen op deze verkiezingen zijn we op zoek naar mensen, jong en oud, die zich hiervoor willen inzetten”, aldus de LPO.

Foute keuzes
Er is in Ommen veel gebeurd de laatste jaren. “Door foute keuzes en de crisis heeft Ommen veel geld verloren. De financiële positie staat, mede door de Drieslag, zwaar onder druk. De reserves zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. De belastingen zijn ondertussen al fors verhoogd, zowel voor inwoners, toeristen als forensen. Ook de zelfstandigheid als gemeente staat ter discussie’, somt de LPO op.

De partij vraagt zich daarom af wat moet er gebeuren om het huishoudboekje weer op orde te krijgen, welke maatregelen er genomen kunnen worden en welke investeringen er wel en welke niet gedaan moeten worden de komende jaren.

‘Niet links, niet rechts’
“De LPO is een partij die zich sterk maakt voor het algemene belang van Ommen, voor de kern maar ook voor het buitengebied. De LPO is niet links of rechts en respecteert ieders geloof en maatschappijvisie. Wel is de LPO kritisch ten aanzien van het gevoerde beleid maar wil daarbij graag een constructieve bijdrage leveren aan verbeteringen.”

De LPO daagt inwoners uit om mee te denken en mee te doen. “Dat kan als lid van onze partij maar ook als bestuurslid of lid van de schaduwfractie. Misschien wilt u ook wel actief zijn als (plaatsvervangend) commissielid of gemeenteraadslid. Dit is uw kans!”

Wil je de handschoen oppakken? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met de fractievoorzitter van de LPO, Leo Bongers. Hij is bereikbaar via leobongers@gmail.com. Ook kun je terecht op de website van de LPO: www.lokalepartijommen.nl. Tenslotte houdt de LPO regelmatig een inloopuurtje waar iedereen van harte welkom is.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.