Home / lions en rotary in actie voor vechtgenotenhuis

lions en rotary in actie voor vechtgenotenhuis

Het Vechtgenotenhuis tussen Beerze en Ommen is als steunpunt KWF belangrijk voor de regio Noord-Oost Overijssel. Niet voor niets waren er bij de opening in 2008 maar liefst zeven burgemeesters aanwezig, te weten die van Ommen, Hardenberg, Zwolle, Dalfsen, Twenterand, Hellendoorn en Staphorst.

Het Vechtgenotenhuis is een regionaal inloophuis, bedoeld als ontmoetingsplaats voor (ex-)kankerpatiënten, hun partners, familie en vrienden. Het is gevestigd aan de Beerzeweg 5, in een authentieke boerderij die stamt uit 1748. Iedereen is er welkom, in elk stadium van de ziekte.

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.