kaartverkoop zarerdag 10 september levende kerstwandeltocht

  De kaartverkoop (euro 4,50 p.p.)van de Levende Kerstwandeltocht van Tweede Kerstdag is zaterdag 10 december van 13.30 tot 14.30 uur in het Parochiehuis in Vilsteren.

  Tijdens de levende Kerstwandeltocht op Tweede Kerstdag kunt u in groepjes en onder begeleiding van een verteller het kerstverhaal beleven. Tijdens de 60 minuten durende tocht door de bossen komt u soldaten te paard, herders, de engel, koningen en tenslotte Maria, Josef en het kindje Jezus tegen. De groepen vertrekken tussen 17.00 uuren 21.00 uur. Vrijwilligers van de Activiteiten Commissie zorgen voor passende verlichting. Uw zaklantaarns kunt u gerust thuis laten. Het is beslist noodzakelijk uw kaarten vooraf, dus 10 december, te kopen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.