Home / kaarsjes op vechtbrug moeten armoede belichten

kaarsjes op vechtbrug moeten armoede belichten

Een leven in armoede en sociale uitsluiting is voor velen een bekende ervaring. Ook voor de Stichting Ommen Samen Sterk. “Daarom willen wij ook in deze dagen extra stilstaan bij die mensen, die door welke omstandigheden dan ook in een situatie verkeren waarbij het moeilijk is om mee te doen aan de maatschappij.”

Op vrijdag 16 december om 19:00 uur zal Stichting Ommen Samen Sterk door middel van het aansteken van diverse kaarsjes op de Vechtbrug de armoede belichten. “Wij willen een luisterend oor bieden en laten zien dat je er niet alleen voor staat”, aldus de stichting.

Brug
De brug symboliseert niet alleen een verbinding, maar kan ook een drempel zijn die je moet overwinnen om aan de andere kant te komen. De stichting roept andere op een kaarsje aan te steken als blijk van medeleven en betrokkenheid.

Voor meer informatie kun je terecht bij info@ommensamensterk.nl of kijk op www.ommensamensterk.nl.

Lees ook

Aanvragen mantelzorgwaardering 2021

Gemeente Dalfsen waardeert inzet van de mantelzorgers met ‘Mantelzorgwaardering 2021’ DALFSEN – De gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.