Home / jongenskoor dalfsen brengt christmas carols naar raalte

jongenskoor dalfsen brengt christmas carols naar raalte

Naast bekende en minder bekende carols zijn er ook momenten van samenzang met publiek. Geliefd zijn daarbij de bovenstemmen van de jongens. De solo’s van sommige jongenssopranen worden door veel mensen als ‘hemels’ ervaren. Het complete programma staat op de website www.jongenskoordalfsen.nl.  

De jongens van Jongenskoor Dalfsen krijgen een gedegen opleiding en trainen wekelijks 2 tot 4 maal. Ze hebben net enkele drukke maanden achter de rug met o.a. medewerking aan 10 uitvoeringen van de nieuwe opera ‘Morning Blossoms’. In oktober j.l. maakte het koor een concertreis naar Engeland, waar de jongens o.a. hebben meegewerkt aan de uitvoering van de Johannes Passion van Bach, m.m.v. The English Tour Opera.

Organist tijdens het concert is Adriaan Koops. Hij zal op het mooie Adema-orgel in Raalte ook solistisch te horen zijn.

Het concert begint om 15.00 uur. De toegang vrij, collecte bij de uitgang.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.